Uitgelicht

Wie (niet) reist is gek

Ap Dijksterhuis

“Wie (niet) reist is gek is één grote lofzang op het reizen door succesvol psycholoog, maar ook hartstochtelijk reiziger Ap Dijksterhuis. Als geen ander weet hij welke immense effecten het reizen heeft op onze gesteldheid. Het is dé manier om ons brein soepel te houden, het reikt ons inspiratie en creativiteit aan, haalt vooroordelen onderuit, maakt ons gelukkiger, en verlengt, ten slotte, ons leven. …”

Reisboeken van hier tot Tokio

Welkom op Reis-boek.nl. Je vindt hier een verzameling van inspirerende, onderhoudende en exclusieve boeken als voorbereiding op je reis of voor onderweg. En natuurlijk kun je er ook van genieten als je niet verder gaat dan je loungebank of hangmat.

Je kunt zoeken op werelddeel/landen en categorieën. Bij categorieën vind je een overzicht van reisliteratuur, reisgidsen, romans, achtergrondinformatie, natuur- en cultuurboeken, die dat land of die streek betreffen. Meestal staan bij de beschrijving verwijzingen naar relevante websites, bijzondere documentaires of verfilmingen van het boek.

De verzameling omvat zowel antiquarische en tweedehands boeken als recente uitgaven. De boeken hebben we zelf niet in voorraad. Ze zijn te koop of te bestellen bij de lokale (tweedehands) boekhandel, of via de knoppen bij Bol.com, Boekwinkeltjes.nl, de uitgever en/of auteur. Ook voor moeilijk te vinden buitenlandse uitgaven doen we suggesties.

Dit is nog maar het begin … wekelijks wordt het bestand met zo’n 25 boeken aangevuld, zowel antiquarische als recente uitgaven. Dus blijf kijken!
En veel reis- en leesplezier.

 

Owl Item

Waar ga je naartoe?


Onlangs toegevoegd