Over Reis-boek.nl

In 2001 ben ik gestart met de webwinkel Reis-boek.nl, verkoop van tweedehands reisboeken. Rond 2009 heb ik gekozen voor het onderwijs. Mijn passie voor reizen & lezen werd echter niet minder. Tussen mijn baan in het onderwijs en vele reizen door bleef ik bijzondere reisboeken zoeken en verkopen via Bol.com en Boekwinkeltjes.

Omdat ik toch het directe contact met lezers en reizigers mis, heb ik Reis-boek.nl nieuw leven in geblazen. Eerst nog als website. In mei 2020 is de website omgebouwd tot webwinkel en is Reis-boek.nl 2.0 van start. Ik beleef veel plezier aan het speuren naar uitgaven die ik nog niet ken, het onderhouden van de winkel, het verzorgen van de bestellingen en de contacten met andere lees- en reislustigen.

Als je een boek over een bepaald onderwerp/land zoekt, adviseer ik je graag. En ik hoop dat deze site iets toevoegt aan jouw belevingen van reizen, zowel thuis als onderweg.

Anne Janmaat

In 2001 I started the webshop Reis-boek.nl, selling second-hand travel books. Around 2009 I opted for education. However, my passion for travel & reading did not diminish. In between my job in education and many travels, I continued to search and sell special travel books via Bol.com and Boekwinkeltjes.

Because I still miss direct contact with readers and travelers, I revived Reis-boek.nl. First as a website. In May 2020, the website was converted into an online store and Reis-boek.nl 2.0 was launched. I enjoy searching for publications that I do not know yet, maintaining the store and contacts with other reading and traveling enthusiasts.

If you are looking for a book on a specific subject/country, I will be happy to advise you. And I hope this site adds something to your travel experiences, both at home and on the road.

Anne Janmaat

 

1