Reviews

We zijn benieuwd wat je van de webwinkel vindt, hoe je vindt dat je bestelling is afgehandeld, enz.
Laat hier een reactie achter (onderaan deze pagina).
Bij voorbaat dank en met groet, Anne

N.B. Ik heb ook jarenlang via Bol.com verkocht: zie feedback.

 


Pakket goed ontvangen

★★★★★
Dank je voor de vlotte verzending van de boeken. Alles goed ontvangen en prima verzorgd. Was al lang op zoek naar "Gastvriend van vrije volken". Ben er erg blij mee!
- Jos

Service

★★★★★
Wat een leuke verrassing toen ik mijn bestelling in de brievenbus vond. Ondanks de drukke feestdagen mijn boekje in goede staat snel ontvangen. Hartelijk dank hiervoor. Elly Kouwenberg
- Elly

Mooie herinnering

★★★★★
Hartelijk dank voor het toezenden van het boek! We zijn er blij mee. Mijn man bewaart goede herinneringen aan de schrijfster, Lady Vyvyian. In zijn jeugd kampeerde hij met zijn ouders op het landgoed Trelowarren in Cornwall, het landgoed van de Vyvyians, waar de Lady haar kennis van en liefde voor de natuur deelde met zijn moeder. De bibliotheek van Trelowarren bevatte vele boeken over tuinen, planten, reizen en de natuur. Het boek is een leuk aandenken aan die vakanties.
- Anja

Eerste bestelling

★★★★★
Voor het eerst bij reis-boek.nl een bestelling gedaan. Ging probleemloos, een bijzonder boek kwam een paar dagen in vrijwel nieuwstaat in mijn brievenbus. Ook in een erg leuke verpakking trouwens!
- Erik Hondebrink

Naam
Email
Onderwerp
Waardering
Reactie
1