Beschrijving
30x24cm, hardcover, met stofomslag, 256 blz, in goede staat
Niet meer in voorraad
Judy Bastyra en Becky Johnson
“. Verken de historie en tradities van dit fascinerende land en ontdek hoe de pittige, exotische keuken zich heeft ontwikkeld
. Maak kennis met nieuwe en ongebruikelijke ingrediënten, gespecialiseerd keukengerei en traditionele (voor)bereidingstechnieken of breid uw bestaande kennis uit
. Ontdek de verrukkingen van de Thaise keuken en geniet van deze recepten voor elke gelegenheid – van hapjes, soepen en salades tot curry’s, mie en nagerechten.
. Probeer eens heerlijke gerechten als Rijstkoekjes met kruidige dipsaus en Rode kipcurry of Mie uit Chiang Mai en Groente-papajasalade”
ISBN | 9789059201675 |
---|---|
Uitgever | Veltman Uitgevers |
Uitgave | 2004 |
Oorspronkelijk | 2003 |
Talen | Nederlands |
---|---|
Landen | Thailand |
30x24cm, hardcover, met stofomslag, 256 blz, in goede staat
Niet meer in voorraad
€0.00