Welkom in de webwinkel voor tweedehands boeken in reizen en aanverwante zaken. Verzending in Nederland is gratis (brievenbuspakjes naar huisadres, pakketpost naar DHLServicepunt) en binnen twee werkdagen. Met groet! Anne
shopping cart
Welkom in de webwinkel voor tweedehands boeken in reizen en aanverwante zaken. Verzending in Nederland is gratis (brievenbuspakjes naar huisadres, pakketpost naar DHLServicepunt) en binnen twee werkdagen. Met groet! Anne

Reviews

We zijn benieuwd wat je van de webwinkel vindt, hoe je vindt dat je bestelling is afgehandeld, enz.
Laat hier een reactie achter (onderaan deze pagina).
Bij voorbaat dank en met groet, Anne

N.B. Ik heb ook jarenlang via Bol.com verkocht: zie feedback.

 


bestelling

★★★★★
Hallo Anne, Bestelling via Bol.com ontvangen. Zowel boek in prima staat als de verzending. Daarom nu weer een bestelling bij je gedaan. Bedankt ook voor de bijlage.
- Jane

Ravie!

★★★★★
Livre en excellent état, envoyé rapidement et emballé avec soin, dans une ambiance cordiale. Hartelijk bedankt! 🙂
- Catherine

Blij verrast

★★★★★
Blij verrast dat ik hier een uniek oud reisboeken heb gevonden. Snelle verzending, goed verpakt. En...vergezeld van een persoonlijke ansichtkaart uit die tijd en regio! Zeer gewaardeerd!
- Elizabeth

bestelling

★★★★★
Boek in perfecte conditie ontvangen en snel bezorgd. Heel goed!
- Justin

Review

★★★★☆
Duidelijke communicatie en snelle verzending. Tot de volgende keer!
- N.S.

leuke site

★★★★★
Jouw site vind ik zo'n goed idee dat je meer bestellingen van mij kan verwachten.
- Karel D.

Prima

★★★★★
Hoi Anne, mijn bestelde boeken heb ik prima ontvangen en wat een mooie manier van verpakken in kaart, alleen dat al was een geschenk!
- Hans

Dank je

★★★★★
Beste Anne, alles goed aangekomen. Dank je voor het verzorgde pakket en het mooie boek, Martijn
- Martijn

Als Bedelmonnik Door India

★★★★★
Heel erg blij met dit boek van Hans Ulrich Rieker. Prompte en zorgvuldige verzending met een vriendelijke groet van Anne. Kortom Reis-boek.nl is een echte aanrader!
- Ben Gerritsen

Bedankt

★★★★★
Ik werd heel blij van de twee bestelde boeken (in zeer goede staat) en zeker van ook een persoonlijke groet en een ansichtkaart van Persepolis waar ik een paar jaar geleden was
- Christine Jefferis

Gevonden

★★★★★
Wat leuk dat je het boek alsnog hebt gevonden en aan mij dacht!
- Joke

Heerlijke kookboeken

★★★★☆
Heb heerlijk zitten zoeken in de Aziatische kookboeken. Jammer dat 'Samarkand' niet meer in voorraad was. 'Tamarinde en saffraan' goed ontvangen. Dank je. Tot de volgende keer.
- Vera

Pakket goed ontvangen

★★★★★
Dank je voor de vlotte verzending van de boeken. Alles goed ontvangen en prima verzorgd. Was al lang op zoek naar "Gastvriend van vrije volken". Ben er erg blij mee!
- Jos

Service

★★★★★
Wat een leuke verrassing toen ik mijn bestelling in de brievenbus vond. Ondanks de drukke feestdagen mijn boekje in goede staat snel ontvangen. Hartelijk dank hiervoor. Elly Kouwenberg
- Elly

Mooie herinnering

★★★★★
Hartelijk dank voor het toezenden van het boek! We zijn er blij mee. Mijn man bewaart goede herinneringen aan de schrijfster, Lady Vyvyian. In zijn jeugd kampeerde hij met zijn ouders op het landgoed Trelowarren in Cornwall, het landgoed van de Vyvyians, waar de Lady haar kennis van en liefde voor de natuur deelde met zijn moeder. De bibliotheek van Trelowarren bevatte vele boeken over tuinen, planten, reizen en de natuur. Het boek is een leuk aandenken aan die vakanties.
- Anja

Eerste bestelling

★★★★★
Voor het eerst bij reis-boek.nl een bestelling gedaan. Ging probleemloos, een bijzonder boek kwam een paar dagen in vrijwel nieuwstaat in mijn brievenbus. Ook in een erg leuke verpakking trouwens!
- Erik Hondebrink

Naam
Email
Onderwerp
Waardering
Reactie