Beschrijving
24x27cm, hardcover, 224 blz, in zeer goede staat
Niet meer in voorraad
Marlisa Szwillus, Alexander Walter (fotograaf)
“Iedereen die in een Aziatisch land geweest is, zal het er over eens zijn; de natuur is prachtig, de cultuur overweldigend, maar het eten is onovertroffen. Of je nu naar Thailand, Indonesië, Vietnam of Korea gaat; elk land kent zijn eigen culinaire tradities en klassieke gerechten. Allemaal even verrassend en om je vingers bij af te likken.
Culinair Aziatisch neemt je mee op reis langs de bekende en minder bekende keukens van Azië en laat je kennismaken met gevarieerde, creatieve en bovenal smakelijke gerechten uit Birma, China, Filippijnen, India, Indonesië, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam.
De Basis: Stap-voor-stapuitleg van de basis van iedere keuken, met aandacht voor cultuur, specifieke ingrediënten en traditionele gerechten.
Wat écht belangrijk is: Kooktechnieken, interessante informatie en praktische tips. Een heldere en gedetailleerde beschrijving van de recepten.
Creatieve en culinaire variaties: Recepten die overal rekening mee houden: geraffineerde en afwisselende gerechten voor het gezin, voor gasten en voor jezelf.”
ISBN | 9789045201085 |
---|---|
Uitgever | Karakter |
Uitgave | 2013 |
Talen | Nederlands |
---|---|
Landen | Azië divers |
24x27cm, hardcover, 224 blz, in zeer goede staat
Niet meer in voorraad
€0.00